Bedrift

Kraftklinikken hos din bedrift – Yoga på jobb

Bedriftsyoga – En verdifull investering for både ansatte og bedrift

En fornøyd ansatt er en effektiv ansatt. I dagens travle arbeidsmiljø er det lett å føle seg overveldet og stresset.  Ansatte tilbringer ofte store deler av dagen foran dataskjermen, noe som kan føre til fysiske plager og redusert produktivitet. Stadig flere bedrifter tar i bruk bedriftsyoga som et verktøy for å fremme helse og trivsel på arbeidsplassen.

Bedriftsyoga er skånsom for kroppen slik at alle kan bli med, selv med skader.

Ved å introdusere yogaøvelser, pusteteknikker og mindfulness på arbeidsplassen kan ansatte oppleve økt velvære og tilstedeværelse i kropp og sinn. Dette kan igjen føre til en rekke fordeler som økt produktivitet, reduksjon i stress-symptomer, mindre sykefravær og generelt mer fornøyde ansatte.

Kraftklinikken tilbyr mellom yogatimer med varighet på 30, 45, 60 eller 90 minutter. Øvelsene er enkle, slik at alle kan utføre stillingene. 

Fordelene med bedriftsyoga er mange!

Studier viser at bedriftsyoga kan føre til økt produktivitet og redusert sykefravær. Yoga har vist seg å redusere nivåene av stresshormoner i kroppen, forebygge spenningshodepine, forbedre konsentrasjon og kognitiv funksjon i hjernen, samt øke mental overskudd og energi. Dette fører ofte til bedre fokus på arbeidsoppgavene og et bedre arbeidsmiljø.

Bedriftsyoga er også en god måte å styrke samarbeidet i bedriften. Ved å praktisere yoga sammen, kan ansatte styrke båndene og forbedre kommunikasjonen. Yoga kan også hjelpe med å forbedre holdningen, redusere smerter og øke fleksibiliteten, noe som kan føre til mindre arbeidsrelaterte skader.

Kraftklinikken tilbyr også yoga, mindfulness pustetimer til eventer og teambuilding. Dette kan være en morsom og avslappende måte å styrke samarbeidet og teamet på.

Bedriftsyoga er en investering i både ansattes helse og trivsel, samt bedriftens suksess. Prøv Kraftklinikken i dag og opplev fordelene med bedriftsyoga på arbeidsplassen.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud og en gratis time.

Ta kontakt med Kraftklinikken på post@kraftklinikken.no eller på telefon 400 03 019.

 

Bedriftsavtale

Vi tilbyr bedriftsavtaler, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, post@kraftklinikken.no eller på telefon 400 03 019.

 

Bedriftsmassasje

Friske og fornøyde kollegaer er din bedrifts fordel!

Ønsker dere å sette fysisk og psykisk velvære på dagsorden på arbeidsplassen?

Ved å ha jevnlig massasje av profesjonell terapeut kan man redusere stressrelaterte plager som muskelsmerter, hodepiner og andre plager, samtidig som massasje gir en positiv velværeeffekt. Massasje på arbeidsplassen bidrar til redusert sykefravær og økt trivsel.

I uken koster sykefravær i snitt 17 000 kroner for en bedrift. En massasjeavtale er en investering som raskt vil betale seg tilbake. Kraftklinikken tilbyr energimassasje til bedrifter og dets ansatte. En effektiv investering i økt trivsel og lavere sykefravær.

Ta kontakt med Kraftklinikken på post@kraftklinikken.no eller på telefon 400 03 019.

%d bloggere liker dette: