Om oss

Kraftklinikken ligger i Stavanger øst, med gode parkeringsmuligheter og kollektivtransport.

Vi har parkeringsplass til deg rett utenfor, samt flere parkeringsplasser rundt bygget. Tar du buss stopper nummer 4 rett utenfor bygget, busstoppet heter Avaldsnesgata.

Du finner oss i Kvitsøygata 10., 2. etasje. Inngang midt i bygget, opp en trapp eller bruk heisen. Vi gleder oss til å se deg!

Hvem er vi?

Vi er en tverrfaglig klinikk som består av kiropraktorer, fysioterapeut, massasjeterapeut og traumebehandler.

Kristian Fagerland 

Bestill time

Kiropraktor og mikrobiolog med videreutdannelse i Funksjonell Nevrologi. Kort fortalt handler dette om hvordan miljø og livsstil gjør inntrykk på nervesystemet og helsa vår.

Startet opp Kraftklinikken sammen med Johan og Pernille.

«Et balansert stressnivå bidrar til mindre smerter, økt glede, mer selvinnsikt, større medfølelse og bedre samhold»

Johan Ramsøskar

Bestill time

Johan er utdannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England i 2017. Han har tidligere jobbet 4 år som kiropraktor i Stavanger, og 1 år i Egersund, før han var med å starte opp Kraftklinikken i 2022. 

Johan har en interesse for hodepiner, kjeveproblematikk og bekkenproblemer, men er selvfølgelig kompetent på rygg, nakke og ekstremitetsplager.  Han er svært opptatt av en helhetlig behandling, og vil alltid streve for at du har det best mulig. Johan er også utdannet innen idrettsmedisin, og har god erfaring med behandling av idrettsutøvere.

Pernille Wabakken

Bestill time

Pernille er Kraftklinikkens traumebehandler og massasjeterapeut, og er en av de som har startet opp Kraftklinikken. Hun har en holistisk tilnærming og er veldig opptatt av å se helheten hos mennesker. 

Massasje gis individuelt tilpasset til ditt behov. Det kan være avspenning, klassisk, shiatsu eller dyptgående massasje. En massasje for å hjelpe på såre muskler, roe ned, egentid eller komme ned i kroppen. Du velger hvor lang tid du ønsker på massasjen når du bestiller.

Traumebehandling gis som somatic terapi eller traumemassasje.

Traumemassasje er en individuell tilpasset massasje hvor man gjennom massasje får behandling for de områder hvor traumet har satt seg. Dersom traumet ikke har fått fullført sin reaksjon kan det sitte «rester» og spenninger igjen i områder som massasje kan hjelpe med å løsne. Traumemassasje er basert på samtale og observasjoner med klienten før eller under, eller begge deler av massasjen. En helhetlig behandlingsform som ser det hele mennesket.

Somatic terapi er en nevrobiologisk og kroppsorientert metode som er effektiv i behandling av traumer og stress. Det er individuelt hva som oppleves som truende, stressende, eller traumatiserende. Hos Kraftklinikken får du hjelp til å lytte til kroppens signaler. Gjennom veiledning vil en kunne løse opp og etter hvert fjerne noen av de belastningene som vi bærer med oss. Somatic terapi skaper rom i din kropp og ditt sinn slik at din historie får plass uten at den skaper unødvendig stress, skade eller sår.

Maren Jåsund

Bestill time

Maren har syv års erfaring som privat praktiserende fysioterapeut. Hun er opptatt av en helhetlig forståelse av pasienten, og legger vekt på en grundig undersøkelse og tilpasset behandlingsplan.

Maren har en lidenskap for bevegelse, trening, yoga, meditasjon og å være ute i naturen. Hun har troen på en fin balanse mellom høy intensitettrening/ fysisk krevende trening og det å kunne finne roen i seg selv i egen kropp og eget sinn.

Hennes store lidenskap er rolig avspenningsyoga som er en kontrast til den hektiske hverdagen. Hun ser verdien av å trene sinnet til å roe ned og komme mer i kontakt med seg selv. Oppmerksomhet, tålmodighet, våkenhet, tilstedeværelse er også muskler som må trenes opp, på samme måte som vi trener ryggen vår sterkere. De siste tre årene har hun undervist roligavspenning yoga ukentlig som hun elsker.

«Det å kunne hjelpe andre mennesker på denne måten gir meg utrolig mye glede.»

Foto: Marius Vervik