Om oss

Kraftklinikken ligger i Stavanger øst, med gode parkeringsmuligheter og kollektivtransport.

Vi har parkeringsplass til deg rett utenfor, samt flere parkeringsplasser rundt bygget. Tar du buss stopper nummer 4 rett utenfor bygget, busstoppet heter Avaldsnesgata.

Du finner oss i Kvitsøygata 10., 2. etasje. Inngang midt i bygget, opp en trapp eller bruk heisen. Vi gleder oss til å se deg!

Hvem er vi?

Vi er en tverrfaglig klinikk som består av kiropraktorer, fysioterapeut, massasjeterapeut og traumebehandler.

Kristian Fagerland 

Bestill time

Kristian er Kraftklinikkens katalysator og initiativtaker. Han er utdannet mikrobiolog og kiropraktor med videreutdannelse i funksjonell nevrologi. Kristian er opptatt av helhetlig helse og mener at stress er årsaken til all sykdom. «Mindre stress fører ikke bare til bedre helse, men også til en bedre tilstedeværelse, dømmekraft og en bedre verden».

Kristian er en erfaren terapeut. Han behandler det meste fra barn til godt voksne og pasientene hans kommer ofte langveis i fra for å få time. Han har god kompetanse på både menneskekroppen og hjernen. Barn og utvikling, toppidrett, traumebehandling, balanse systemet og samspillet mellom kropp, sinn og sjel er noen av Kristians interessefelt.

På fritiden er Kristian en engasjert og aktiv mann. Han bor med Pernille og til sammen har de 5 flotte barn og en hund. Slakkfisk, «Oppdag en ny verden» og Camp Storhaug er noen av av hans vellykkede prosjekter. Vi i Kraftklinikken er utrolig glade for å ha en så dyktig og kunnskapsrik behandler med oss her på huset.

“Et balansert stressnivå bidrar til mindre smerter, økt glede, mer selvinnsikt, større medfølelse og bedre samhold”

Johan Ramsøskar

Bestill time

Johan er utdannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England i 2017. Han har tidligere jobbet 4 år som kiropraktor i Stavanger, og 1 år i Egersund, før han var med å starte opp Kraftklinikken i 2022. 

Johan har en interesse for hodepiner, kjeveproblematikk og bekkenproblemer, men er selvfølgelig kompetent på rygg, nakke og ekstremitetsplager.  Han er svært opptatt av en helhetlig behandling, og vil alltid streve for at du har det best mulig. Johan er også utdannet innen idrettsmedisin, og har god erfaring med behandling av idrettsutøvere.

Pernille Wabakken

Bestill time

Pernille er Kraftklinikkens traumebehandler, massasjeterapeut, yogainstruktør, pustveileder og er en av de som har startet opp Kraftklinikken. Hun har en holistisk tilnærming og er veldig opptatt av å se helheten hos mennesker. 

Traumebehandling gis som Somatic Experiencing (SE), somatic terapi eller traumemassasje. Massasje gis individuelt tilpasset til ditt behov.

Pernille er sertifisert massasjeterapeut og traumebehandler. Hun holder på med kontinuerlig påfylling av kurs og er for tiden under utdanning i Somatic Experiencing (SE). Hun har god erfaring med finne de verktøy du trenger for å bli den beste utgaven av deg selv. Det er viktig for Pernille å bidra til at sine pasienter finner tilbake til opplevelsen av at kroppen er en trygg havn. Hun er god til å se det store bildet og finne den beste behandlingsformen tilpasset deg enten om det er fysiologisk, mentalt eller nevrologisk.

Etter jobb er Pernille opptatt av familien og naturopplevelser. Pernille er samboer med Kristian og de har tilsammen 5 barn og en vennlig hund. Hun er engasjert i Slakkfisk, var med på å bygge Camp Storhaug og en katalysator for nye prosjekter på og utenfor Kraftklinikken.

Frida Austigard Petersen

Bestill time

Frida er utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland med fordypning innen ernæring og medisinfag. I tillegg har hun lang erfaring og kompetanse innen treningsveiledning for både idrettsutøvere, og personer med ulik smerteproblematikk.  

Frida er god til å se sine pasienter og jobber helhetlig. Dette innebærer å møte pasienten på psykososialt nivå fordi vi vet hvor sammensatt smerte er. Hos henne kan du forvente at smertene du opplever blir tatt seriøst og at hun sammen med deg ønsker å finne muligheter. Her mener Frida at nøkkelen er å finne en balanse mellom restitusjonsfaktorer (det som fyller kroppen med energi) og belastning (det som tapper energi). Når balansen er funnet jobbes det videre med å bygge opp en robust kropp som er tilpasningsdyktig og kan tåle mer over tid.    

Frida er lidenskapelig opptatt av å holde seg oppdatert innen faget og som pasient hos henne kan du forvente å få den mest effektive behandlingen for deg. Behandlingsforløpet hun legger opp vil alltid være spesifikk rettet mot dine mål. Hun er selv en aktiv styrkeløfter som konkurrer på nasjonalt og internasjonalt nivå. Dermed vet hun hvor viktig det er å komme tilbake til aktiviteten man elsker, om det er å spille håndball igjen eller gjøre hagearbeid, hun hjelper deg! 

Alexander Kleivene

Bestill time

Alexander er fra Sørlandets Perle —> Grimstad.

Han er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland med fordypning innen idrettsfysioterapi. Fritidsinteressene hans er styrkeløft og deltar aktivt nasjonalt og internasjonalt.

Interesseområder på jobb er alt fra hverdagslige til treningsrelaterte plager. Spesielt interessert i skulder, hofte, kne og ryggproblematikk.

Den største gleden med jobben er å hjelpe vedkommende tilbake til en bedre hverdag preget av mindre plager. Siden plager er så sammensatte har man mulighet til å utforske så mange ulike løsninger. Det gjør jobben spennende.

Ellers er Alexander meget glad i smeigevær (Sørlandets ord på solfylte sommerdager og god stemning).

%d bloggere liker dette: