Behandlingstilbud

Kiropraktikk, kurs, fysioterapi, massasje eller traumebehandling?

Massasje

Massasje gis individuelt tilpasset til ditt behov. Det kan være avspenning, klassisk, shiatsu eller dyptgående massasje. En massasje for å hjelpe på såre muskler, roe ned, egentid eller komme ned i kroppen. Du velger hvor lang tid du ønsker på massasjen når du bestiller.

Traumebehandling

Traumebehandling gis som somatic terapi eller traumemassasje.

Traumemassasje er en individuell tilpasset massasje hvor man gjennom massasje får behandling for de områder hvor traumet har satt seg. Dersom traumet ikke har fått fullført sin reaksjon kan det sitte «rester» og spenninger igjen i områder som massasje kan hjelpe med å løsne. Traumemassasje er basert på samtale og observasjoner med klienten før eller under, eller begge deler av massasjen. En helhetlig behandlingsform som ser det hele mennesket.

Somatic terapi er en nevrobiologisk og kroppsorientert metode som er effektiv i behandling av traumer og stress. Det er individuelt hva som oppleves som truende, stressende, eller traumatiserende. Hos Kraftklinikken får du hjelp til å lytte til kroppens signaler. Gjennom veiledning vil en kunne løse opp og etter hvert fjerne noen av de belastningene som vi bærer med oss. Somatic terapi skaper rom i din kropp og ditt sinn slik at din historie får plass uten at den skaper unødvendig stress, skade eller sår.

Foto: Yan Krukov

«Yoga for nervesystemet» – Ny oppstart 2023

En rolig avspenningsyoga som passer for alle

Varmt velkommen til yoga på Kraftklinikken. Restorativ yoga eller rolig avspennings yoga er en rolig form for yoga som passer for alle. Det stilles ingen krav til fysikk eller fleksibilitet.

Flere nyere studier viser til at denne formen for yoga kan:

 • Gi mer energi
 • Redusere kortisolnivåene i kroppen
 • Balansere hormoner
 • Senke blodtrykk
 • Redusere stress og oppfattelsen av stress
 • Bedre immunforsvar
 • Bedre fordøyelse
 • Bedre søvn
 • Bedre humør

Tidspunkter for 2023 kommer

Prøvetime 190,-   (for priser klippekort send oss en mail)

For påmelding prøvetime eller mer info skriv til post@kraftklinikken.no eller book deg inn online under Pernille Wabakken > Yoga

Foto: Elina Fairytale

Helseforsikring

Har du helseforsikring? Hvis du har dette, enten privat eller gjennom din arbeidsplass, kan du bruke den hos oss på Kraftklinikken.

Det betyr at den kan dekke utgiftene dine for både undersøkelse og behandling. Flere og flere arbeidsplasser tilbyr dette, slik at det for eksempel unngås unødvendige sykemeldinger. Er du usikker om din arbeidsplass tilbyr dette, ta kontakt med din nærmeste leder.

Hos oss kan du bruke behandlingsforsikringen hos kiropraktor Johan Ramsøskar og fysioterapeut Frida Austigard Petersen.

Vi har direkteavtale med følgende forsikringsselskaper:

 • Storebrand/Digicare
 • Tryg
 • Gjensidige
 • Nordic Netcare
 • Falck

Før du møter opp på time hos oss, så må du selv ta kontakt med ditt forsikringsselskap. Da vil de sørge for at du får tildelt et saksnummer og annen informasjon som er knyttet til din forsikring. Når dette er gjort, får vi direkte den informasjonen vi trenger via forsikringsselskapet, og du trenger ikke å foreta deg noe.

Hvis du har Storebrand/Digicare, kan du finne Kraftklinikken og ønsket behandler via Storebrand Bli Frisk-appen, og booke time direkte der.

Hvis ikke ditt forsikringsselskap er på listen, kan du fortsatt bruke behandlingsforsikringen hos oss. Du som pasient har krav på å gå til den behandleren du ønsker, så lenge behandleren tilbyr tjenester via forsikring. Du må da selv sende inn kvittering fra din bank på at du har vært på behandling, og forsikringsselskapet vil da refundere deg direkte (dette gjelder for eksempel Fremtind og SR-Bank).

Hvis du har spørsmål til oss om dette, skal du bare ta kontakt på post@kraftklinikken.no

Foto: Yan Krukov

Bedriftsmassasje

Friske og fornøyde kollegaer er din bedrifts fordel!

Ønsker dere å sette fysisk og psykisk velvære på dagsorden på arbeidsplassen?

Ved å ha jevnlig massasje av profesjonell terapeut kan man redusere stressrelaterte plager som muskelsmerter, hodepiner og andre plager, samtidig som massasje gir en positiv velværeeffekt. Massasje på arbeidsplassen bidrar til redusert sykefravær og økt trivsel.

I uken koster sykefravær i snitt 17 000 kroner for en bedrift. En massasjeavtale er en investering som raskt vil betale seg tilbake. Kraftklinikken tilbyr energimassasje til bedrifter og dets ansatte. En effektiv investering i økt trivsel og lavere sykefravær.

Ta kontakt med Kraftklinikken på post@kraftklinikken.no eller på telefon 400 03 019.

Foto: Yan Krukov

Samarbeidspartnere: